Skaffa dig ett vitt leende

Drömmer du om ett vackert leende utan gula tänder? Då bör du överväga att bleka tänderna för det är ett mycket smidigt sätt att få det där leendet du alltid drömt om. Tänk dig att slippa tänka på dina missfärgade tänder när du ler och att kunna skratta hejdlöst utan att oroa dig hur dina tänder ser ut vore. Det är många som lider av gula tänder och det är ofta så att den som har missfärgade tänder upplever att de inte kan le utan att tänka på tänderna och skämmas. Och visst är det tråkigt att behöva skäm

för sitt leende?

Orsaker till missfärgade tänder?

Det finns flera orsaker till varför tänder färgas gula och det kan också vara på det viset att man naturligt har tänder åt det mer gula hållet. Alla människor har olika nyanser på sina tänder och en del har fina vita tänder medan andra får stå ut med en gulare nyans. Saker som kan missfärga tänder är bland annat kaffe och eftersom de flesta dricker flera koppar per dag så är det nästan en konstant kontakt med tänderna som du kan bleka på https://tandblekningbutiken.se. En annan stor orsak till att tänderna missfärgas är om man snusar och röker så att skära ned på det eller sluta vore det bästa för tänderna.

Sköt om dina tänder

För att hålla bästa kvalitet på dina tänder och motverka gula tänder så bör du dra ner på det som missfärgar dem men det är också viktigt att du sköter om tänderna dagligen. Man ska borsta tänderna varje morgon och kväll, om du också använder tandtråd så vore det toppen. Det är också bra om du dagligen sköljer munnen med munskölj.

Tandblekning

Ibland kvittar det hur bra du än sköter om dina tänder så är de tyvärr gula och då kan testa på tandblekning. Att bleka tänderna är ett smidigt sätt att få fina vita tänder och du kommer kunna le stort utan att behöva bekymra dig över missfärgade tänder. Att bleka tänderna har blivit riktigt populärt och det finns olika varianter att välja på. Du kan välja på att bleka tänderna hemma eller hos din tandläkare. Väljer du att utföra din tandblekning hos tandläkaren med hjälp av laser så kommer du få ett resultat på en gång. Bleker du tänderna hemma så kan du behöva upprepa behandlingen ett par gånger för att nå ett önskat resultat men detta alternativ är helt klart bäst för dig med en stramare budget. Oavsett vilket alternativ du väljer så kommer du bli så glad och lättad över att kunna le obehindrat igen.